Nelipyöräsuuntaus Rovaniemellä

Tiedustele vapaata aikaa

Anna ammattilaisen hoitaa autosi nelipyöräsuuntaus, niin toimenpide tulee tehtyä varmasti oikein ja kunnolla. Rovaniemen seudulla sekä lähialueilla nelipyöräsuuntaukset tekee Lapin Laatuautot vuosien tuomalla kokemuksella. Nelipyöräsuuntauksen ansiosta autosi ajo-ominaisuudet parantuvat huomattavasti.


Nelipyöräsuuntauksen etuja ovat juuri ajo-ominaisuuksien paraneminen, mutta se vaikuttaa moneen muuhunkin asiaan. Nelipyöräsuuntaus nimittäin vähentää myös polttoaineen kulutusta sekä ehkäisee renkaiden (epätasaista) kulumista. Alustasarjan asennuksen jälkeen nelipyöräsuuntaus on äärimmäisen tärkeä auton ajo-ominaisuuksia ja renkaiden kulumista ajatellen, joten jos alustasarja on asennettu, kannattaa heti perään tehdä nelipyöräsuuntaus.

Milloin nelipyöräsuuntaus tulee tehdä?

Nelipyöräsuuntaus tehdään myös muulloin kuin alustasarjan asennuksen jälkeen. Jos et ole aivan varma, milloin nelipyöräsuuntaus tulee tehdä, hyvä knoppisääntö on tarkastuttaa ohjauskulmat vähintään kerran vuodessa. Vuoden ajon aikana pyörien suuntauksiin saattaa tulla muutoksia, etenkin mikäli ajokilometrejä kertyy hirmuisesti tai ajat säännöllisesti huonokuntoisilla teillä pitkiä matkoja.

Nelipyöräsuuntaus kannattaa tehdä myös silloin, jos renkaat näyttävät kuluvan epätasaisesti tai jos renkaaseen on kohdistunut kova isku esimerkiksi kivetyksestä tai monttuun ajamisesta. Nämä voivat vaikuttaa yllättävän paljon ja muuttaa suuntausta itsekseen huonompaan päin. Lisäksi silloin kannattaa tehdä nelipyöräsuuntaus, jos ratti on hieman vinossa tai puoltaa, tai auto tuntuu yleisesti huonolta ajaa. Kun koet että autosi ajettavuus huononee, syy voi löytyä vääristä pyöränkulmista.

Rovaniemen alueella nelipyöräsuuntaus on helpointa hoidattaa paikallisesti palvelevalla ammattilaisella. Lapin Laatuautot toteuttaa alan toimenpiteet varmalla otteella. Teemme nelipyöräsuuntauksia sujuvasti kaikille automerkeille ja -malleille, niin henkilö- kuin pakettiautoillekin, vuosimallista riippumatta. Ota siis luottavaisin mielin yhteyttä meihin ja varaa aika nelipyöräsuuntaukseen omalle autollesi. Soita meille, lähetä sähköpostia tai poikkea käymään toimipisteellämme suuntausajan varataksesi.

Varaa nelipyöräsuuntaus numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha