Auton määräaikaishuolto Rovaniemellä

Ota yhteyttä täältä

Määräaikaishuolto Rovaniemen seudulla tai lähialueilla onnistuu parhaiten kun työn tekee autoalan ammattilainen, kokenut, luotettava ja paikallisesti palveleva Lapin Laatuautot. Määräaikaishuolto varmistaa sen, että autosi pysyy käyttökelpoisena ja säilyttää toimintavarmuutensa – älä siis laiminlyö määräaikaishuoltoa, jos haluat pitää autosi hyvässä kunnossa vastaisuudessakin.


Asiantuntemuksemme, koulutuksemme ja asianmukaisten laitteidemme avulla pystymme toteuttamaan määräaikaishuollot aivan kaikenmerkkisille ja -mallisille henkilö- ja pakettiautoille, niin vanhoille kuin uusillekin. Meillä autosi onkin hyvissä ja osaavissa käsissä, merkistä ja mallista riippumatta. Hyödynnä siis rohkeasti alan tietotaitoamme ja osaamistamme autosi parhaaksi.

Milloin on määräaikaishuollon aika?

Etkö ole varma siitä, milloin on määräaikaishuollon aika? Yleensä määräaikaishuolto on auton huolto-ohjelmassa kerran vuodessa tai 10–20 tuhannen ajetun kilometrin jälkeen. Määräaikaishuolto on kilometri- tai aikaperustainen huolto, jolla varmistetaan se, että auto säilyttää toimintakykynsä kilometrien kertyessä ja vuosien vieriessä.

Voit tarkistaa määräaikaishuoltoon liittyvät tarkemmat tiedot myös oman autosi huoltokirjasta, johon on yleensä merkitty automerkki- ja -mallikohtaiset tarkemmat tiedot määräaikaishuollon aika- tai kilometrirajoista.

Huollon sisältö

Huollon sisältö on melko yleisluontoinen, eli käytännössä määräaikaishuolto sisältää aina moottoriöljyn ja öljynsuodattimen sekä raitisilmansuodattimen vaihdot. Samalla tehdään myös muut autonvalmistajan ennalta määrittelemät huoltotoimenpiteet ja muut tarkastukset. Määräaikaishuolto on kuitenkin perinpohjaisempi kuin vuosihuolto, eli siihen sisältyy enemmän vaihdettavia osia, kuten juuri nämä erilaiset suodattimet sekä sytytystulpat.

Kun autosi määräaikaishuolto lähestyy, käänny meidän puoleemme turvallisin mielin. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika omalle autollesi JL-Autopalvelun tarjoamaan asiantuntevaan määräaikaishuoltoon. Näin autosi säilyttää parhaan teränsä ja toimintavarmuutensa tulevaisuudessakin. Soita meille, lähetä sähköpostia tai poikkea käymään toimipisteellämme varataksesi määräaikaishuollon omalle autollesi. Jos kaipaat lisätietoja aiheesta, vastaamme mielellämme kaikkiin aiheeseen liittyviin tiedusteluihin – kysy siis rohkeasti lisää!

Tilaa määräaikaishuolto numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha