Autokorjaamo Rovaniemellä

Kysy lisää autokorjaamopalveluista

Lähestyykö katsastus tai onko autosi huollon tarpeessa? Tarvitsetko autokorjaamopalvelua asiantuntemuksella? Autohuolto Rovaniemen seudulla onnistuu parhaiten, kun työstä vastaa kokenut alan asiantuntija ja monitaituri Lapin Laatuautot. Toteutamme kaikenlaiset huollot ja korjaukset kaikkiin henkilö- ja pakettiautomerkkeihin ja
-malleihin. Lisäksi myönnämme aina tekemillemme töille takuun, sillä autokorjaamomme tarjoaa asiakkaillemme vain parasta ja luotettavaa palvelua. Meillä asiakkaitamme palvelee myös 24 h auki oleva korjauspäivystys.


Mekaanikkohenkilöstömme säännöllinen alan koulutus pitää omalta osaltaan huolta siitä, että pysymme kaiken aikaa ajan hermolla uusimmista huolto- ja korjausalan menetelmistä, työkaluista ja välineistä. Näin pystymme tarjoamaan parhainta mahdollista palvelua asiakkaillemme. Vuosien takainen kokemuksemme ja alan tietotaitomme takaavat, että lopputuloksena on lyömätön yhdistelmä, joka pistää autosi hankalimmatkin viat ja ongelmakohdat kuntoon työn laadusta tinkimättä.

Autohuoltopalvelut takuulla

Lapin Laatuautot tarjoaa ammattitaidolla tehdyt autohuoltopalvelut takuulla, laidasta laitaan. Olipa kyseessä määräaikaishuolto, katsastus tai autosähköihin liittyviä töitä,  voit aina kääntyä puoleemme turvallisin mielin. Ammattitaitomme kattaa kokonaisvaltaiset palvelut, ja nykyaikainen ja monipuolinen laitteistomme mahdollistaa vaativimpienkin remonttien tekemisen varmalla otteella.

Tutustu tarkemmin

Henkilö- ja pakettiautojen huollot Lapin Laatuautoista

Muistathan, että Rovaniemen seudulla henkilö- ja pakettiautojen huollot Lapin Laatuautoista hankittuna ovat fiksu ja turvallinen valinta. Meillä henkilö- tai pakettiautosi on ehdottoman hyvissä käsissä, ja voit luottaa siihen, että huollamme tai korjaamme vian kuin vian.

Kun tarvitset parasta palvelua Rovaniemellä tai lähialueilla, ota meihin yhteyttä ja varaa aika autosi huoltoon tai korjaukseen. Autokorjaamomme monipuolinen palveluvalikoima, ystävällinen asiakaspalvelumme ja monipuolinen osaamisemme ovat hyödynnettävissäsi. Meillä voit maksaa huollot ja remontit käteis-, pankki- ja luottokorttimaksun ohella myös osamaksulla. Tällöin kuukausierät voidaan määritellä juuri sinulle parhaiten sopiviksi. Meille asiakaslähtöinen ja joustava toiminta sekä tyytyväinen asiakaskunta on suorastaan kunnia-asia.

Tavoitat autokorjaamomme numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha