Auton pikahuolto Rovaniemellä

Kaikki yhteystietomme

Auton pikahuolto onnistuu parhaiten ja ennen kaikkea turvallisesti alan ammattilaisen toteuttamana. Rovaniemen seudulla ja lähialueilla huollot sinun autoosi toteuttaa joustavasti ja asiakaslähtöisesti paikallisesti palveleva Lapin Laatuautot. Toteutamme kaikenlaiset auton pikahuollot ammattitaitoisen ja kokeneen mekaanikkohenkilöstön toimesta vain asianmukaisia ja hyviä laitteita käyttäen. Näin taataan laadusta tinkimätön lopputulos, olipa tarpeen sitten pieni tai vähän isompikin huoltotoimenpide.


Auton pikahuolto tapahtuu toimestamme huolellisesti ja viimeisen päälle tarkasti – meillä autosi on aina hyvissä ja osaavissa käsissä. Isompiin huoltoihin suosittelemme varaamaan erikseen huollon, mutta nopeat ja pikaiset huollot teemme käden käänteessä odotellessasi. Huollamme sujuvasti kaikenmerkkisiä ja -mallisia autoja vuosimallista riippumatta, sekä paketti- että henkilöautoja. Jos et ole varma, vaatiiko autosi vain pikaista vai mahdollisesti isompaa huoltoa, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella asiasta vaikkapa puhelimitse. Tai sitten vain ajat paikan päälle ja kysyt asiasta – jos huolto menee pikahuoltona, hoidamme asian kuntoon saman tien. 

Pikahuoltoon ilman ajanvarausta!

Totta se on: pikaiset huollot, kuten öljyn- ja renkaanvaihdot, nesteiden lisäämiset, tuulilasinpyyhkimien vaihdot ynnä muut vastaavat toimenpiteet onnistuvat meillä ilman erillistä ajanvarausta. Juuri siksi meille onkin kätevä tulla pikahuoltoon ilman ajanvarausta!

Tämä helpottaa monesti asiakkaankin aikatauluja, kun ei tarvitse ryhtyä soittelemaan ja katselemaan kalenterista sopivaa rakoa tuoda autoa huoltoon – pikahuollossa riittää se, että saavut vain paikalle autoinesi ja kerrot meille, minkälaista huoltotoimenpidettä pitäisi autoon tehdä. Loput jätät meidän huoleksemme samalla kun odottelet vaikkapa kupillisen kahvia nauttien, tai käyt hoitamassa samalla muita asioita.

Lapin Laatuautot Rovaniemellä on olemassa sinua ja autoasi varten. Kun menopelisi kaipaa pikaista huoltoa tai isompaakin remonttia, hyödynnä asiantuntemustamme ja osaamistamme rohkeasti!

Tutustu tarkemmin

Poikkea pikahuoltoon!

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha