Moottorin korjaus Rovaniemellä

Kaikki yhteystietomme

Rovaniemen seudulla sekä lähialueilla moottorin korjaukset tekee Lapin Laatuautot. Jokainen auto on erilainen ja meillä on vuosien tuoma kokemusta kaikenlaisista ongelmista moottorien kanssa, mutta mikään haaste ei ole meille liian suuri. 


Tule käymään tai ota yhteyttä ja teemme sinulle tarjouksen autosi moottorin korjauksesta!

Milloin moottorin korjaus on tarpeellinen?

Kuljettajana sinun on tärkeää kuunnella konepellin alta tulevaa moottorin ääntä. Tarkkailemalla ääntä säännöllisesti huomaat, jos moottori alkaa pitää erilaista ääntä. Tällaiset muutokset usein viittaavat tiettyjen moottorin osien kulumiseen ja kertovat siitä, että on aika tuoda auto näytille. Korjauksen lykkääminen saattaa synnyttää suurempaa vahinkoa tai johtaa jopa täydelliseen moottorin kiinnileikkaamiseen.

Jakohihna ja sytytystulpat

Moottorin toiminnan kannalta erityisen tärkeässä asemassa ovat jakohihna sekä sytytystulpat ja niiden säännöllinen vaihtaminen. Jakohihna on yleensä hyvä vaihtaa n. 60 000–70 000 km:n välein. Rikkoutunut jakohihan saattaa aiheuttaa suuriakin kustannuksia. Vanhat sytytystulpat puolestaan saattavat johtaa auton moottorin epätasaiseen toimintaan, kuten nykäisyinä tyhjäkäynnissä ja kiihdytyksissä. Monesti myös polttoaineen kulutus lisääntyy. Tuo autosi meille moottorin korjaukseen ja me laitamme sen toimimaan optimaalisesti.

Varaa aika moottorin korjaukseen numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha