Auton ilmastointihuolto Rovaniemellä

Varaa aika ilmastointihuoltoon

Auton ilmastointihuolto Rovaniemen seudulla tai lähialueilla onnistuu kaikkein helpoiten kun jätät asian luotettavan ja kokeneen ammattilaisen huoleksi – ja juuri sellainen on paikallisesti palveleva Lapin Laatuautot. Etenkin kesähelteillä ajellessa on mukavaa, että ilmastointi toimii niin kuin sen pitäisikin. Aina näin ei kuitenkaan ole, vaan ilmastoinnin teho saattaa olla vaikkapa heikentynyt. Silloin onkin syytä kääntyä pikimmiten huoltamon puoleen.


Järjestelmän paineistettu kaasu saattaa vuotaa hiljalleen tiivisteistä, ja tämä on yksi syy siihen, miksi ilmastoinnin teho saattaa laskea pikku hiljaa ajan myötä. Auton ilmastointihuolto olikin syytä tehdä aina kahden vuoden välein, sillä tämä pidentää auton ilmastointijärjestelmän käyttöikää huomattavasti ja takaa sen, että viileää ilmaa on jatkossakin saatavilla kesähelteillä ajellessa.


Tarvittaessa saat meiltä myös ilmastointilaitteiden korjaukset. Joskus järjestelmään saattaa nimittäin iskeä isompikin vika, jota ei pelkällä huollolla saada kuntoon. Asiantuntemuksemme, pitkällisen kokemuksemme ja kunnon laitteistomme avulla isommatkin ongelmat saadaan oiottua ja autosi ilmastointi jälleen toimimaan niin kuin sen pitääkin.

Ilmastointilaitteiden täyttöhuolto

Ilmastointilaitteiden täyttöhuolto onnistuu niin ikään meillä. Järjestelmässä voiteluaineena käytetty öljy vaatii säännöllistä tarkastusta ja täyttöä, jotta ilmastointilaite voisi toimia parhaalla mahdollisella tavalla ja säilyttää toimivuutensa myös mahdollisimman pitkään. Hyödynnä asiantuntemustamme rohkeasti, niin autosi ilmastointilaitteisto hurisee taatusti ongelmitta tulevienkin vuosien aikana.

Kun auton ilmastointihuolto vaatii tekijäänsä tai ilmastointilaitteiden täyttöhuolto on ajankohtainen, ota meihin yhteyttä turvallisin mielin ja varaa autollesi aika ilmastointihuoltoon tai -korjaukseen. Palvelemme sinua ja autoasi asiakaslähtöisesti, joustavasti ja ennen kaikkea laadusta tinkimättä. Meiltä saatkin Rovaniemen seudulla asiantuntevinta alan palvelua, ja meille tärkeässä roolissa on myös asiakkaidemme tyytyväisyys. Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä tai poikkea käymään, ja kysy rohkeasti lisää – vastaamme kaikkiin tiedusteluihin ja kyselyihin mielellämme.

Tutustu tarkemmin

Ilmastointihuollot numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha