Laaja valikoima vaihtoautoja Rovaniemellä

Ota yhteyttä

Lapin Laatuautot tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoautoja Rovaniemellä. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit autosta!

Vaihtoautot, Rovaniemi


Hyvä valikoima tarkastettuja vaihtoautoja – hyödynnä edullinen rahoitus!

Lapin Laatuautot tarjoaa vaihtoautot Rovaniemen liikkeessään. Meillä on kattava valikoima ajoneuvoja eri merkeiltä ja hintaluokista. Kaikki käytetyt autot ovat käyneet läpi huolellisen tarkastuksen ennen niiden myyntiin laittamista.

Tutustu ohesta tarjolla oleviin autoihin ja ota yhteyttä tai tule käymään liikkeessämme Alakorkalontie 8:ssa, mikäli löysit sinua kiinnostavan yksilön. Meiltä saat auton ostoon joustavan ja edullisen rahoituksen. Lue lisää Rahoitus-sivulta tai tiedustele suoraan tarkemmin asiasta numerostamme 050 410 8836.

Liikkeessämme on tarjolla vaihtoautot moneen makuun ja tarpeeseen, joista niin merkkiuskollinen kuin muista ominaisuuksista kiinnostunut löytää varmasti etsimänsä. Kannattaa siis kurkata valikoima, jos pakettiauto, maasturi, farmari tai muu ajoneuvo on hakusessa.

Ja mikäli meiltä ei juuri nyt löydy toiveitasi vastaavaa ajokkia, pidämme ilomielin silmälle auki ja infoamme sinua, mikäli sopiva auto päätyy meille myyntiin.


Miksi ostaa käytetty auto ja miksi juuri meiltä?

Moni tietää, että auton hinta laskee saman tien, kun se ajetaan ulos autoliikkeestä. Jo käytössä ollut auto on siis halvempi hankkia kuin aivan uusi, mutta silti se voi olla kunnoltaan kuin uutta vastaava! Siksi jo kilometrejä takana olevan auton osto ei ole missään nimessä huono valinta.

Entä miksi tulla autokaupoille juuri Lapin Laatuautoihin? Ainakin näistä syistä:
- Meillä on hyvä valikoima vaihtoautoja.
- Autot ovat aina tarkastettuja.
- Tarjolla on edullinen ja joustava rahoitus.
- Saat huippu hyvityksen vaihtoautostasi.
- Palvelu on asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja ystävällistä.

Jos haluat kuulla lisää, osaamme varmasti kertoa muitakin kanssamme asioimisen etuja. Tiedustele toki!


Meille voit myös myydä autosi

Jos haluat myydä autosi, pyydä meiltä siitä hinta-arvio. Voit tiedustella myös hyvitysarviota. Tee hinta-arviopyyntö täältä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi, kun sinua kiinnostavat laadukkaat vaihtoautot! Rovaniemellä sijaitsevassa liikkeessämme saattaa hyvinkin olla myynnissä juuri Sinun toiveitasi vastaava kaara. Muistathan, että meillä toimii lisäksi autokorjaamo, jossa onnistuu niin auton katsastus, ilmastointihuolto kuin muu autohuolto. Lue lisää korjaamo-osiosta.

Kysy lisää vaihtoautoista numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.