Rengastyöt Rovaniemellä

Kaikki yhteystietomme

Rovaniemen seudulla sekä lähialueilla rengastyöt tekee Lapin Laatuautot. Teemme rengastyöt kaikkiin autoihin nopeasti ja ammattitaidolla. 


Käytössämme on viimeaikaisin kalusto, joka mahdollistaa tehokkaat rengastyöt. Palvelumme pitää sisällään muun muassa kausivaihdot, vannetyöt, tasapainotukset ja renkaan paikkaukset. Ota yhteyttä tai tule käymään ja teetätä rengastyösi meillä!

Kausivaihdot

Saat meiltä renkaidesi kausivaihdot ajanvarauksella ja tilanteesta riippuen myös ilman. Vaihdon yhteydessä tarkistamme renkaiden paineet ja kunnon, jotta voit aloittaa kauden mukavasti.

Vannetyöt

Kalustollamme saat myös kätevästi renkaat vanteelle. Käytämme renkaiden asennuksessa apuvarsin ja muovisuojin varustettua laitteistoa, joten voit luottaa siihen, että vanteisiisi ei pääse tulemaan asennuksen aikana jälkiä.

Tasapainotus

Tuo renkaasi tasapainotettavaksi ja selvitä, mikäli jokin vanteistasi on kierossa. Tasapainotamme renkaat kokemuksen tuomalla varmuudella ja huolellisuudella ja pidämme myös huolen siitä, että oma tasapainotuslaitteistomme pysyy kalibroituna.

Renkaan paikkaus

Teemme renkaiden paikkaukset ja vuotokorjaukset. Käytämme renkaidesi paikkaamiseen huippulaatuisia kemikaaleja, joten voit luottaa siihen, että ne kestävät. Paikkauksen yhteydessä tarkistamme renkaiden rungot, jotta voimme varmistaa sen kunnon. Mikäli havaitsemme, että vuoto tulee renkaan ja vanteen välistä, voimme tehdä sille vaadittavan omanlaisensa käsittelyn.

Varaa aika rengastyölle numerosta 050 410 8836

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha